Man kan sagtens sejle med et stykke af turen, om man ønsker det. 1-2 gæster om bord er ideelt. 3 gæster, – så er der nok. 4 eller flere gæster, så begynder bådens øvrige faciliteter ikke at kunne følge med.

På den side, der hedder Turen kan du se, hvornår de forskellige strækninger gennemsejles. Find ud af, hvornår du/I ønsker at sejle med. Se derefter i bookingkalenderen, om perioden er ledig (optagede perioder er markeret med rødt). Skriv en mail til katimaje4@gmail.com om, hvilken periode, du/I ønsker at sejle med, – så finder vi ud af, om det kan lade sig gøre.

Rejsen ned til båden (og retur) sker lettest med fly/tog. Flyrejse kan bookes i rimelig tid, både ud og hjem. Når du/I er kommet til en lufthavn, er det kun et spørgsmål om, hvilket tog, du/I skal med, og hvilken station, du/I skal stå af på. Se Datoplanen for oplysninger om, hvilken lufthavn, der kan benyttes. Find flyrejse på f.eks. www.momondo.dk. Se endvidere i datoplanen, hvilken togstation, der skal benyttes (link til togrejser her). Om det ikke lige er den togstation, der er nævnt i Datoplanen, betyder måske et kvarters togtid mere eller mindre. Den nøjagtige station aftales op til ankomst.

Prisen for en uges sejlads er kr. 1.000,00 eller Euro 150,00 pr. deltager til dækning af brændstof og havneafgifter. Herudover forventer jeg, at gæsten/gæsterne står for proviantering og madlavning. Der skal indbetales et depositum på kr. 500,00, som modregnes i brændstofprisen. Dette får du en mail om i god tid før afsejling.

Du skal være bekendt med, at båden er sikkerhedsmæssigt i fuld forsvarlig stand. hvad angår sikkerhedsudstyr (brandslukning, redningsveste, nødraketter m.m.). Du skal også være bekendt med, at der er tegnet alm. ansvars- og kaskoforsikring på båden, men der er ikke tegnet separat ansvarsforsikring for passagerer. Du sejler med på gæstelignende vilkår, og dermed dækker din egen fritids/ulykkesforsikring eventuelle uheld.

Du skal kun medbringe din personlige bagage. Der forefindes sengetøj/sengelinned + håndklæder til 3 gæster ombord. Medbring kun, hvad du forventer at skulle bruge, da opbevaringspladsen for bagage er begrænset. Dog er tøjvask muligt undervejs.